2013. június 19., szerda

Boldog 35. születésnapot, Garfield!

Hát igen, eljött ez a nap is. Ma 35 éve, hogy mindenki kedvenc narancssárga macskája először jelent meg 41 napilapban. Habár '78 júliusában levették, a tiltakozás miatt visszatették, és mára ő a leghíresebb képregényhős. Ezen a különleges napon Jim Davis videóüzenetben köszöntötte a magyar olvasokat, a Garfield magazin főszerkesztője, János Éva interjút adott a Mokkában Tatár Csillának, és a műsorban Garfield is feltünt... Emellett a cikkben láthatóak a 35. évi szülinapi képsorok.

Tehát ma reggel a TV2 műsorában, a Mokkában interjút adott János Éva, a magyar Garfield magazin főszerkesztője, háttérben pedig ott volt Garfield is. Beszélt többek közt Garfield sikeréről és a magazinról is.




Az ünnep alkalmából Jim Davis is üzent a magyar rajongóknak melyet a Garfield magazin honlapján és Facebook oldalán raktak ki.(bocs a nagyságért,de nembírtam másképp berakni)



A videóüzenetben ez áll:

Sziasztok! Jim Davis vagyok, ez pedig a macskám, Garfield. Talán nehezebben ismerhető fel így, hogy kivételesen nincs előtte egy tepsi lasagne. 
Garfield és én 35 éve alkotunk egy csapatot. Ez idő alatt 12 775 képsort készítettünk el együtt. 
Az első poén 41 amerikai újságban jelent meg, mégpedig 1978. június 19-én. Fogalmam se volt akkor, hogy hová fogunk eljutni így együtt. Mindenesetre jelenleg a világ 2 100 újságjában olvasható Garfield, és ezzel elérte: nincs még egy humoros képsor, ami több lapban lenne olvasható az övénél.
Forgattunk két egész estés mozifilmet, 3 filmet DVD-re és 230 félórás rajzfilmet tévésugárzásra . Azt még nem tudom, mit hoz a jövő, de egy biztos: szívvel-lélekkel tolom Garfield szekerét.
Ahá, Garfield most emlékeztetett, ne felejtsem elmondani nektek, hogy valami különlegeset tartogat számotokra, aminek köze van a lasagne-hoz is. Mindent megtudtok, ha ellátogattok a Garfield Magyarorszag facebook oldalra.
Na, mi van még, Garfield? Igen, persze. A 35. születésnap alkalmából köszönetet mondunk a magyar embereknek a kedves és lelkes fogadtatásért. A mi magyar olvasóinknak mindig is kitüntetett helye volt a szívünkben.
Ezért hát: KÖSZÖNÖM!
És éljen soká Garfield!


Tehát ha kiváncsiak vagytok a meglepetésre, irány a Garfield Magyarország hivatalos Facebook oldala:
https://www.facebook.com/GarfieldMagyarorszag?fref=ts

Mos pedig jöjjenek a 35. szülinapi képsorok:





Boldog születésnapot a világ legkövérebb és legszeretnivalóbb macskájának! Mégegyszer ugyanennyit!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése